Dagens Hjäte: Marcus Birro!

Om SR:

Det handlar väldigt mycket om positionering. En del folk på P1 tror de har patent på att göra innerlig och viktig kulturradio, vilket naturligtvis bara är skitprat. Det görs fantastisk kulturradio i P3 och P4 också. Men snobbismen hindrar dem från att se det. Sedan finns en ängslighet hos ledningen, en sorts missriktad ambition att fånga lyssnare, ett nervöst sneglande på reklamradio och annat. SR är utan tvekan landets bästa radioföretag. Man borde hålla sig för god för att snegla alls och istället medvetet köra sitt eget race.

Om ESC:

Det finns inga lärdomar att dra överhuvudtaget. Det är bara tragiskt att vi lever i ett land som tar hela den där skiten på ett sådant obegripligt allvar. Det är underhållning för den medelfulle medelsvensson en medel-lördag mitt på året. Men det räcker tydligen inte. Folk blir upprörda över att andra människor i andra länder inte tycker som vi. Herregud. Det är vulgär revy. Det är avskyvärt. Förbjud hela skiten. För vårt andliga välbefinnandes skull.

Birro - du är min hjälte!

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=121&a=346850

Kommentarer
Postat av: Zaml

Så sant! Birros sammanfattning av esc eländet är komplett och han har en god poäng i att SR bör producera eget material snarare än att härma andras. Med de senatse turerna kring SVT och vattensprutande kommer frågan återigen i fokus, vad är Public Service? Ja innan vi kan ha ett uttryck för det på det svenska språket så kan väl ingen rimligtvis kunna jämföra med annat än utländska modeller vilket leder oss till Birro. Sluta härma andra och gör eget! (bespara oss dock vattenmickarna)

2007-05-24 @ 15:45:12
URL: http://zaml.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0