GAIS vann en match!!!

GAIS

Ett antiintellektuellt inlägg om sport för omväxlings skull...

Måndagkvällen måste ha varit en lustig historia för rubrikmakarna på GP.
Efter en segerlös inledning av allsvenskan hoppades nog GP-redaktionen på att kunna använda den numera klassiska löpsedeln från sist GAIS var uppe i allsvenskan - GAIS VANN EN MATCH!!!
Denna smått ironiska löpsedel dök upp efter att GAIS ungefär halvägs in i allsvenskan lyckades vinna en match...

Roligt också att Vasques nu växt i kostymen och gjort ett Maradona-mål. Vem saknar Mouradona när vi har Vasques? 0-4 mot Örebro. Efter denna trögstarten får man hoppas att det fortsätter i samma stil. Och om Selakovic börjar leverera också så kan 2007 bli en riktigt trevlig årgång!

Qviding körde också över Visby-Gute med 5-1 igår. Kanske lite tidigt att drömma om en återkomst till superettan, men visst finns förutsättningarna!

Noterar också att Millwall slutade 10 i League One. Men ser man till 2007 års matcher med Donachie så är Millwall ett av de bättre lagen i serien, och får man behålla Byfield, Hackett och Hübertz (Millwalls danske Solskjaer-inhoppare..) så kan man nog få fint besök på the Den inom en snar framtid...

Så var det dags för sportvärldens årligen återkommande pseudohändelse nr 1 igen.
Hockey-VM...
Media försöker som vanligt låtsas om att det är något viktigt. Först dömde man ut Tre Kronors chanser, nu plötsligt, efter att ha slagit årets upplaga av blåbär så har man ett lag att räkna med. Istället debatterar man en ev. läggmatch mot Ryssland.

Hallå? Finns det ingen som fattar att hockey-VM består av endast två matcher: semifinalen och finalen.
Den enda minnesvärda matchen jag kan minnas som inträffat innan dess i ett VM var när Sverige vände 1-5 till 6-5 mot Finland, och ja, jag ångrar lite att jag inte orkade pallra mig ner till puben då, men sportradion fick räcka...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0