Bröderna Hårdrock tumlar runt i urin

image32


Det svenska black metal-bandet Nifelheim jämförde nyligen sitt fjärde album med känslan av att tumla runt i en "tsunami av urin utan att kunna klamra sig fast vid något annat än en styckad nunnas kropp och slungas upp på en strand täckt med avföring där det spelas Iron Maiden i baren och spriten är gratis".

Tyrant och Hellbutcher - eller Bröderna Hårdrock och deras band Nifelheim - världens hårdaste band - blev en gång i tiden framröstade som ett av tidernas sämst klädda hårdrocksband, inte minst med tanke på deras opraktiskt stora, långa nitar.

Visst är de töntiga, visst är de nördiga, men kan man annat än älska Hårdrockstvillingarna som viger sitt liv åt sin stora passion och går in för den fullt ut? Egentligen uppbär ju deras tidigare skivor högre kultstatus, men nog är det så att man överväger att köpa deras senaste! Även om man minns dem som sågade med fotknölarna så har de nu fått ett välförtjänt erkännande av etablissemanget och en trea av DN på sin senaste platta.

Eller som de själva säger:
De behöver ju inte va såhär Black Metal eller nåt bara man vet att det e äkta, genuint.
Man vet ifall dom vet att man vet att det inte e några kåsörer som bara, du vet, försöker hänga på någon trend eller något annat löjligt.
Antingen vet man eller så vet man det inte!
Det syns väldigt väl.
Dom som e e dom som e det och sen dom som inte fattar nåt de gör inget det heller
Det syns och hörs. Vi nämner inga namn.

Nu vet DN också!

http://www.youtube.com/watch?v=ShQYynwukmU

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2198&a=717496

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0