Patetiskt Fotbollsgalan!

Nog för att jag har all respekt för Jose Mourinho, men jag vill se honom på fotbollsplanen. Vad han har med svensk fotboll att göra har jag svårt att se?

Flygbiljett och hotell är bokade. Det rör sig om en ansenlig summa pengar för förstaklass biljett på flyget. Det är nånting vi inte skulle göra om vi inte kände att det här var så gott som klart i alla fall.

TV4 lägger uppenbarligen stora pengar på att flyga hit Mourinho, för han kommer väl knappast hit för att han brinner för den svenska fotbollen, eller finner Allsvenskan vara en liga av internationell klass?
Och i dessa klimathotstider så finns det väl vettigare saker att lägga pengarna på än att flyga hit någon som inte har någon som helst anknytning till Sverige. Eller kanske imponerades han av Hedmans insats som fjärdekeeper?

TV4 har uppenbarligen för avsikt att undvika att galan än en gång ska bli en kalkon, men detta understryker tyvärr bara hur patetisk galan egentligen är!

http://www.expressen.se/sport/fotboll/1.917338/jose-mourinho-kommer-till-fotbollsgalan

Kommentarer
Postat av: Zaml

Ahh men min vän du missade det bästa. Efter TV4as stora sändning av galan var det dags för nyheter och i dem ingick förutom en 4 minuters reklampaus även sportinslag. Efter att först berättat om hur Zlatan Ibrahimovic fått guldbollen och stött detta på motiveringen med bilder på priscermonin och ågra mål gjorda i Inters tröja så kom fler nyheter från fotbollsgalan. Bl.a. meddelades att TV4a sporten fått mottaga ett pris som instfitats av Fotbollskanlen. Här går det runt i huvudet på mig... TV4 och andra medieföretag skapar ett jippo som fotbollsgalan för att kunna sända som underhållning, så långt helt ok. Sedan när då TV4 har tagit över sändningen så instfitas ett nytt pris av "fotbollskanalen" ett annat företag under samma ägare. Detta belönar man en annan avdelning i koncernen med som förutom att direktsänder det anger det som en nyhet i ytterligare en n avdelningen i koncernen. För fotbollsgalan handlar ju inte om att göra reklam för de egna företagen...

2007-11-13 @ 20:43:04
Postat av: Tharand

Jag såg inte galan, men det är inte utan att man blir lite rörd när Attraktiva Bengan får sluta på topp och runda av den mediala karriären lika fint som den en gång började.

Man kommer sakna Attraktiva Bengan på Ullevi i vår!

2007-11-14 @ 23:36:14
URL: http://tharand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0