Alliansens EU-politik är oenig

Jag blev mycket besviken över Cecilia Malmströms debattartikel i lördagens GP.
Malmström vill framställa Alliansen som enig i sin EU-politik men det är inte hela sanningen. Alliansen är ju faktiskt inte enad i EU utan representerar olika partigrupper. fp + c sitter i Alliansen liberaler och demokrater för Europa (ELDR) medan m + kd sitter i Europeiska folkpartiet (kristdemokrater) och Europademokrater (EPP-ED). Dessa bägge grupper voterar inte alltid likadant i Europaparlamentet och att då påstå att man har en enig EU-politik är att lura väljarna!
Jag tycker att det är synnerligen ansvarslöst av EU-ministern att vilseleda väljarna på detta sättet och tycker att det är pinsamt att Malmström uppenbarligen prioriterar bilden av nationell politisk enighet inför nästa riksdagsval framför den seriösa, sakliga debatt om politiken på EU-nivå som så väl behövs inför vårens val till Europaparlamentet.

Kommentarer
Postat av: Susz

Tja Du- det är just så i journalistvärlden att jag som läsare inte finner den rätta sanningen utan att jämföra vad olika skriver- oxå utomlands media. Tyvärr har inte alla möjlighet till det.Men maila den som skrev- så får hon rätta till det! Skadar inte att den som enbart speglar halvsanningar får på moppo..

Det är ju grävande journalistik man vill ha- inte ytlig för att tidningen ska säljas...

2009-02-01 @ 01:22:45
URL: http://sussstenssonsweden.spaces.live.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0